Ledige stillinger

Hos Specialisterne bygger vi den bro, der forbinder talenter med behovet for kvalificeret arbejdskraft. Vi skaber diversitet og sammenhængskraft. Vi skaber god ledelse. Vi skaber glade og stolte kolleger. 

Ledige stillinger

Vi søger en Technical Taskmanager til vores konsulentafdeling.

Vil du være frivillig mentor?

Som frivillig mentor hos Specialisterne, hjælper du voksne mennesker indenfor autismespektret, som har en oplevelse af ensomhed og har behov for støtte og vejledning i deres livssituation.

Uopfordret ansøgning til en af vores afdelinger

Er du interesseret i at arbejde i en af Specialisternes afdelinger herunder Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse, Ressourceafklaring, Consulting, Økonomi, Administration m.m.?

Uopfordret ansøgning til Consulting

Vores netværk vokser, og vi leder altid efter fagligt stærke IT-konsulenter, som har lyst til at vise virksomheder, hvad mennesker med autisme eller lignende kvaliteter kan bidrage med på arbejdsmarkedet.

Uopfordret ansøgning til rekrutteringsprojekter

Specialisterne rekruttere løbende nerodiverse profiler til forskellige virksomheder. Du er derfor velkommen til at sende os en uopfordret ansøg. Kommer der et match mellem dig og en virksomhed, kontakter vi dig.

Specialister hjælper virksomheder og arbejdsgivere med at forstå, værdsætte og integrere det unikke perspektiv og kapacitet hos mennesker på autismespektret eller med lignende beskæftigelsesbarrierer.